.

Zebla x The Athlete’s Foot

Det svenska sommarvädret har svikit oss och vi siktar framåt mot höst/vinter. VI på Team TAF blir vi väldigt trötta på att behöva springa runt i vattenpölar hela tiden. Vi blir naturligtvis blöta fötter, men det mest irriterande är att det förstör våra nya sneakers.
Låt Zebla sneakerskydd lösa din bekymmer
01 – Sneakerrengöring
02 – Impregnering
03 – Mint doftspray
Zebla Sneakers protection
Zebla Logo

Dansk producerat

Zebla är ett better choice alternativ till vanlig rengöring och impregnering, eftersom de har stort fokus på att deras produkter är fria från onödiga tillsatser. Men vad betyder det?
Det betyder bara att du med gott samvete kan underhålla dina nya och gamla sneakers, antingen med Zebla sneakers cleaner, som säkert kan få bort den mest hårda smutsen, eller förlänga dina sneakers liv med impregneringssprayen, som är ett skyddande lager på utsidan av dina sneakers så att vatten och smuts inte lägger sig i materialet. Förutom att vara miljövänliga är produkterna också skonsamma mot huden och du behöver inte vara nervös för någon form av olägenhet efter användning.
Zebla sneakers protection

01

Zebla Sneakers Cleaner

Skonsam mot mocka, mesh / mesh och känsliga material. Produkten är fri från fluorföreningar och växthusgaser, därför skadar produkten inte ozonskiktet. Ett enkelt och snabbt sätt att få helt rena och nästan nya sneakers.  
Läs mer om 01
Zebla sneakers protection

02

Zebla sneakers protection

Impregneringssprayen är luktfri och skapar en vatten- och smutsavvisande yta på skorna. Det är effektivt och skonsamt för miljön.  
Läs mer om 02
Zebla sneakers protection

03

Zebla sneakers refresher

Är en mild deodorant som är biologiskt nedbrytbar och helt giftfri. Deodoranten fungerar genom att använda vatten, mikroorganismer, enzymer, anjoniska tensider (rengöringsmedel) och myntdoft.
En flaska räcker till cirka 100 sneakerbehandlingar.
Läs mer om 03

Så här fungerar Zebla

Se hur impregneringssprayen har lagt ett lager på utsidan av skorna så att vattnet samlas på utsidan utan att dra i skorna. Och hur 01 sneakers cleaner enkelt tar bort smuts och smuts från ett par löparskor.  

.