våra butiker

GAMLA VÄRDEN I MODERNA RAMAR

Athlete’s Foot-butikerna är designade för att upprätthålla den fördigitala, traditionella shoppingupplevelsen, för att få folk tillbaka till butikerna och låta dem uppleva produkter och varumärken på nära håll.
 
Våra kunder definieras som aktiva, digitalt fokuserade, globalt orienterade och modemedvetna. Detta återspeglas i atmosfären som finns i våra butiker och den service personalen ger, genom att visa passion för produkterna, kunskap om trender och känsla för mode.
 
Inredningen i butikerna bidrar till att skapa den familjära, gamla butikskänslan i en modern miljö. Det öppna och inbjudande utrymmet kantas av bakgrundsbelysta skogsväggar för att hålla fokus på produkten, samtidigt som det drar uppmärksamheten till den hippa stämningen i en vinylbutik. Väggarna är försedda med rustika träpaneler för att ge en avslappnad och fräsch känsla av ‘röra’.I många av våra butiker hittar du även:
  • Ett DJ-bord som en låda
  • En catwalkutställning för att visa nya trender och produkter
  • Kampanjväggar med bilder och meddelanden

The Athlete’s Foot officiella, globala webbplats. Ditt första val när du behöver hitta de senaste produkterna och trenderna inom sportiga sneakers, kläder och accessoarer. Hitta din närmaste butik och kontaktuppgifter här.

Vores Butikker
Vores butikker
The Athlete’s Foot – Väla Centrum
Marknadsvägen 9 
254 69 Ödåkra-väla, Sverige
 
Tel: +46 42 14 00 05
 
Öppettider:
Måndag 10–20
Tisdag 10–20
Onsdag 10–20
Torsdag 10–20
Fredag 10–20
Lördag 10–16
Söndag 10–16
Vores butikker
The Athlete’s Foot – Malmö
Södra Förstadsgatan 41
211 43 Malmö, Sverige
 

permanent stängd