Våra butiker

GAMLA VÄRDEN I MODERNA MÅTT

The Athlete's Foots butiker  är utformade för att upprätthålla den pre-digitala, traditionella shoppingupplevelsen, för att få människor tillbaka till butikerna och låta dem uppleva produkter och varumärken i sin närhet.

Våra kunder defineras som aktiva, digitalt fokuserade, globalt orienterade och modemedvetna. Detta avspeglas i den atmosfär som finns i våra butiker och i den service som personalen ger genom att visa sin passion för produkterna, sin kunskap om trender och känsla för mode.

Butikernas interiör bidrar till att skapa den gamla, klassiska butikskänslan i en modern miljö. Det öppna och inbjudande rummet är utrustat med bakgrundsbelysta skohyllor för att hålla fokus på produkten, men samtidigt ge den där hippie-känslan av en gammal butik med vinylplattor. Väggarna är utrustade med rustika träpaneler för att ge en avslappnad och varm känsla.

I många av våra butiker finns dessutom:

Ett DJ-bås som kassa
En catwalk för att visa nya trender och produkter
Kampanjväggar med bilder och information

The Athlete's Foot officiella, globala hemsida. Ditt förstaval när du är ute efter de senaste produkterna och trenderna inom sportsneakers, -kläder och -tillbehör. Hitta din närmaste butik och kontaktuppgifter här.