The Athelete's Foot logo

taf sneaker care

taf sneaker care

Ge dina gamla sneakers ett nytt liv

Leverera alla sneakers som du inte längre kan använda i din lokala TAF-butik och få en kupong på 140 SEK som du kan använda på ett par nya sneakers eller något annat från butiken.

Få 140 SEK i rabatt på ditt nästa köp

  1. Lämna dina begagnade sneakers i din lokala TAF-butik
  2. Få en kupong på 140 SEK för användning i TAF-butikerna *
  3. Vi planterar ett träd per inlämnade sneakers
* Gäller endast märken som redan ingår i TAF-sortimentet. Verifikationen omfattas inte av köplagen och kan inte bytas mot kontanter eller presentkort, kan inte användas online. Kupongen kan lösas in för köp över SEK 400. Lös in före 01.09.2022.
taf sneaker care
Giv dine gamle sneakers nyt liv

Men vad händer med alla inlämnade skor?

Först får de en runda av vår TAF Sneaker Care och sedan tar de resan till TAF Kongens Nytorv, där de senare får möjlighet att få nya ägare. Emilie visar här hur vi rengör sneakers med våra 3 danskproducerade produkter, som är skonsamma mot miljön.
Dem är:
  • Fri från mjölföreningar
  • Utan parabener
  • Utan drivmedel
  • Fri från metylisotiazolinon (MI)
  • Tillverkad i Danmark
The Athlete's foot logo
dare to clean
Plant et træ
Dare To Change

Growing Trees med The Athlete’s Foot

TAF har vid flera tillfällen gjort olika insamlingar i samarbete med nätverket Growing Trees.
Varje gång du handlar i någon av våra butiker, och köper en väska till dina nya sneakers, sweatshirt eller vad du nu saknar, stödjer du också Growing Trees Networks arbete med att plantera träd i Danmark.
Sedan samarbetet med Growing Trees Network startade har vi planet 4 694.
Growing trees

4.694 planterade träd

Projekt Wawazonia

Vid tidigare insamlingar för Growing Trees Network har de insamlade träden gått till dansk folkskog och försäljningen av TAF-plastpåsarna kommer att fortsätta med det, men alla insamlade sneakers i samband med “Ge dina sneakers nytt liv” går att återställa delar av Amazonas. .

Snabbväxande träd med stor Co2-effekt

Den ecuadorianska Amazonas gör det möjligt att plantera en annan typ av träd som inte har särskilt bra förutsättningar i det kalla danska klimatet. Balsaträd absorberar upp till 3 gånger mer Co2 än ett vanligt genomsnittligt danskt träd. Dessutom växer balsaträd mycket snabbare än andra träslag och redan efter 4 år är trädet 20-30 meter högt.