Socks


Socks

Strumpor för alla skor

Hos The Athletes Foot vi älskar sneakers men de är svåra att älska utan ett par strumpor i skon, det känns bara mer utsökt och det motverkar blåsor på fötterna. Det är stor skillnad på vilka strumpor du skulle vilja ha i dina sneakers, vissa föredrar "osynliga strumpor" medan andra gör strumpan till ett uttalande som ska sticka upp över skoskaftet. Oavsett vad du föredrar att göra med dina strumpor i skorna gillar vi allt. Det är därför vi har ett stort utbud av strumpor, strumpor, fotled och strumpor. Vi har strumpor i många färger, och i de klassiska färgerna som svarta, vita och gråa strumpor som definitivt passar dina behov och stil.    På denna sida hittar du:
  • Strumpor
  • Ankelstrumpor
  • Tennisstrumpor
  • Sportstrumpor
  • Footies
  • Bomullsstrumpor

Footies - korta strumpor

Footies är för dem som föredrar att bära strumpor som inte syns ovanför skorna. Detta kan vara en fördel om du har några skor på som förtjänar full uppmärksamhet, eller om du bara inte vill ha strumpor som värmer anklarna och benen. En fot- eller fotledstrumpa som någon också skulle kalla det, är en strumpa som bara sitter runt tårna och hälen och därmed inte sticker ut över skon. Ibland kan det vara svårt att bära strumpor, ett par Converse All Star är så lågt i skaftet att det är nästan omöjligt att ha ett par strumpor, men med ett par fot- eller fotstrumpor syns det inte.

Sportstrumpor

Många av våra sneakers är skor som är remakes av tidigare löparskor, basketskor och allmänna sportskor, därför förstår vi också att dessa sneakers förtjänar en gammal skolstil, både när det gäller kläder, men särskilt också i förhållande till vilka strumpor vi väljer att bära i våra snaekers. Det är och blir ett häftigt uttalande, med ett par tjocka tennissockor i ett par färgglada sneakers, och det är okej att dra strumporna bra upp från benen, det drar som ögonen ner mot skorna. Det som är bra med tennissockor är att de alltid är i en supermjuk och utsökt kvalitet och är 100% bomullsstrumpor.

Strumpor med print

Trenden med synliga strumpor i skorna har vuxit mycket de senaste åren, och den senaste trenden är strumpor med tryck. Vi har sett strumpor med broderad logotyp eller Adidas tre ränder, som alltid stickas på strumpans skaft. Det nya är strumpor med tryck, det här kan vara både tryck av seriefigurer, hamburgare, drinkar och blommor. Oavsett vad som är tryckt på strumporna är det ett helt nytt modeuttalande att behöva sticka upp över skorna.