Block "sneakers-modeller-header" not found

Sneakers

Tillgänglig i 4 färger

Fra: kr1.050,00
kr1.200,00
kr1.200,00
kr1.050,00
Fra: kr980,00
kr1.700,00
kr1.300,00
kr1.100,00
kr1.200,00
kr1.200,00
kr1.700,00
kr1.200,00
kr1.200,00
Fra: kr1.190,00
kr1.200,00
kr1.300,00

The Athlete's Foot, TAF, har blivit din ledande webbshop för nya sneakers som Adidas NMD, Stan Smith, Nike Air Max, Adidas Superstar och många fler modeller och familjer av sneakers.

Hos The Athlete's Foot vi gör det attraktivt och spännande att hålla koll på vilka modesneakers och läckra skor som är uppdaterade. Här håller vi kontinuerligt vårt sortiment öppet för nya modeller. Bara det bästa förtjänar en plats. Du hittar de helt nya sneakersna, liksom de klassiska modellerna som i generationer har fått en ny touch och "look". Du hittar inte vår passion för sneakers och modeskor någon annanstans. Här handlar det om att erbjuda det bästa urvalet av exklusiva stilar och coola stilar för alla smaker.

Du hittar alla våra sneakers i olika färger och varianter. Vissa modeller tilltalar retroutseendet, andra faller över hipsterdesignen, medan andra kör den klassiska stilen. Här pratar vi om modeller som PUMA Suede, NIKE Air Max, adidas Ultra Boost och Fila Disruptor. Vi har de mest efterfrågade och attraktiva sneakers från hela världen som är designade för ett ändamål: Att ge ett unikt utseende och en attraktiv stil.

Hitta populära sneakers från adidas, Nike, Puma och mer

The Athlete's Foot har alla de klassiska modellerna av sneakers som alla pratar om. Adidas NMD, Nike Flyknit, Reebok Club C 85 och andra coola stilar. Vår kärlek till smyg och coola outfits finns ingen annanstans. Det är här det händer om du vill vara i takt och marknadsföra med de senaste sneakersna på marknaden. Det är här de coola och unika modellerna av skor kommer online innan du hittar dem i butiken. Du vill vara i framkant av dina sneakers. Du håller ett öga på de senaste trenderna inom varje märke. Du är redo att förbeställa men du saknar platsen där du kan göra det. På The Athlete's Foot, eller TAF med ett gatunamn, hittar du ett stort utbud av nyheter inom sneakers och modeskor.

Hos The Athlete's Foot du hittar coola stilar, outfits och viktigast av allt, sneakers från alla nya såväl som klassiska modeller. Vi har många års erfarenhet av sneakers och vet vad som rör sig och vad som är ”in” för tillfället. När Nike presenterar sitt nya Air Max är vi där. När Adidas presenterar sin nya adidas NMD är vi där. När Puma lanserar sin nya PUMA -suede är vi där. Vi har kommittén. Vi är experter. Hitta de coolaste och senaste sneakersna här på webbshopen.

Hitta de eftersökta sneakers hos The Athlete's Foot

Hitta de klassiska och senaste sneakersna på marknaden. På The Athlete's Foot har vi ett brett och spännande urval av sneakers för pojkar och flickor. På The Athlete's Foot hittar du modeller som Reebok Classic, Adidas NMD, Puma Suede, Nike Air Max, vita sneakers, svarta sneakers och generellt ett stort sortiment av välkända skor på marknaden..

Beställ dina sneakers hos The Athlete's Foot och få dina skor levererade snabbt och säkert.