Shoes women

Tillgänglig i 3 färger

kr1.190,00
kr1.200,00
kr1.200,00
Fra: kr980,00
kr1.300,00
kr1.100,00
kr1.200,00
kr1.200,00
Fra: kr1.190,00
kr1.200,00
kr1.000,00
kr1.200,00
kr1.260,00
kr1.450,00

Shoes women

Trendiga skor för kvinnor

Hos The Athlete's Foot är vi så mycket mer än en sneakers -webbshop, vi arbetar ständigt med att utöka vår produktkatalog, och här är skor för kvinnor inget undantag ..

Skor för alla smaker

En sko är aldrig bara en sko, för oss är det så mycket mer, det är ett sätt att uttrycka sig och hjälpa till att inspirera andra, men också det framtida mode. Därför måste det finnas en sko för varje smak, oavsett om det är stövlar i vissa diskreta färger som svart, vitt, grått eller blått eller en färgglad lila, röd eller grön sportig sandal som passar perfekt för sommarevenemang, det finns gott om möjligheter att hitta en sko som passar alla tillfällen.

    På denna sida hittar du:
  • Sneakers
  • Sandaler
  • Stövler

Klassiska modeskor i underbar design och kvalitetsmaterial

Alla har sin egen smak, och det finns ingen stil som är densamma, och om det är möjligt att uttrycka sig genom sina skor, samtidigt som de är de bästa och mest bekväma skor man äger, vad finns det då att inte tycka om där? Vårt urval av skor för män, kvinnor och barn sträcker sig över många olika skomodeller, som är låga skor med korta skaft eller högklackade stövlar från Vans vinterkollektion, som ger bra stöd för anklarna på en längre vandring. Dessutom är vårt sortiment fullt av snörskor, skor med kardborreband, skor som är hållbara från kategorin 'Better Choice' och naturligtvis massor av alla klassiker som Adidas Original sneakers, New Balance 530, Nike Air Force och en hav av färgglada moderna smyg.

Men om sneakers är och kommer att bli favoriten inom skor, har vi på team taf.se mer än 350 begränsade sneakers på hyllorna. Allt inom de klassiska modellerna från Adidas som Superstar och Stan Smith eller från Nike med Air Jordan, Air Force och Air Max, som är en hit säsong efter säsong och som passar in i varje garderob. Varje månad kommer nya skomodeller in, både från välkända märken som PUMA, Reebok, New Balance och många fler, men också från kommande danska och utländska sneakermärken.

The Athlete's Foot webshop har öppet dygnet runt så att du kan handla alla de senaste modeskorna så snart de är online och vara den nya trendsättaren före alla andra.