Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Shoes men

De senaste skorna för män

Hos The Athlete's Foot håller vi ständigt koll på den internationella modescenen, för att vara helt säkra på att vårt urval av skor ständigt uppdateras och kan följa de senaste trenderna och tendenser. Sneakers är ofta förstahandsvalet inom skor för män, men på taf.se kan vi göra så mycket mer, och därför har vi också ett stort urval av sandaler och stövlar för män.

Herrskor för alla smaker

Våra skor är ett sätt att uttrycka oss själva, inte bara vår stil utan också vår personlighet, det har blivit ett sätt att kategorisera oss själva. Vårt urval av skor för män speglar denna trend, både i våra märken, där du kan hitta Adidas, Nike, Reebok, Converse, Puma och många fler märken, men också i de stilar vi har valt, här hittar du som ett exempel Air Force 1, GEL-1090, Stan Smith och New Balance 530.

    På denna sida hittar du:
  • Snaekers
  • Sandaler
  • Stövlar

Modeskor i kvalitetsmaterial för män

Hos The Athlete's Foot har vi ansträngt oss för att göra det enkelt att hantera, att kunna göra ett hållbart val i förhållande till ens skoval. I kategorin "Better Choice" har vi samlat alla skor där hållbara material har använts, oavsett om det är i snören, sulor eller förpackningar, då kan de hittas där. Vi tillbringar verkligen många av våra vakna timmar i ett par skor, därför måste skonas komfort vara i toppklass. För vissa kan det vara en supermjuk sula, som är stötdämpande, för andra är det viktigt med höga skaft, för att ge maximalt stöd åt anklarna.

Om sneakers är det enda och bästa du vet, så har du kommit till rätt ställe. Vårt utbud av sneakers sträcker sig över 20 av de största märkena och vi har mer än 350 begränsade sneakers på hyllorna. Här vid The Athletes fot får vi ständigt nya skomodeller från danska och internationella märken som Vans, Hummel, Acics, fila, som definitivt passar in i din garderob.

The Athlete's Foot är öppen online 24 timmar om dygnet, så du kan handla alla de senaste modeskorna så snart de är online och vara den nya trendsättaren före alla andra.

The Athletes Foot