Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Shirts

Toppar för kvinnor

Eller blusar, kalla det vad du vill, det är en bred kategori, som innehåller ett mycket mångsidigt urval av långärmade och kortärmade toppar för kvinnor. Blusar och tröjor är ett enkelt sätt att styla en snygg outfit, eftersom du alltid kan bära ett par grundläggande blå jeans till en eller kjol, urvalet är stort. Speciellt om det är möjligt att få ett matchande set med skjorta och bonde, där det är samma färg eller mönster på ovansidan och botten, på det sättet behöver du aldrig tvivla på att uppsättningen passar ihop, det är bara att sätta på den och äg det.

En stor del av vårt urval är unisex och kan därför enkelt bäras av både män och kvinnor. Om det är en man som är modellen i produktbilderna betyder det inte att stilen inte kan användas av en kvinna. Se det som en möjlighet att låna alla de bästa t-shirts och blusar från pojkvännens garderob.

Blusar och skjortor - Sportigt snyggt mode

Här hos The Athlete's Foot är och kommer vi att vara några sportiga typer som uppskattar den snygga och fashionabla designen som fortfarande är praktisk, vi tror att de två sakerna lätt kan gå hand i hand och inte behöver separeras. Detta speglar också urvalet, i form av färgglada och mönstrade mönster, i läckra och mjuka material, så att komforten alltid är på topp. En stor del av sortimentet är tillverkat i 100% bomull, vilket är superfriskt för kroppen och har en bra passform, för alla kroppstyper. Oavsett om det är långärmade eller kortärmade skjortor.

Vi arbetar hela tiden med att utvecklas inom kläder för kvinnor, och vi har flera av världens största spelare på planen, för vi är alltid i framkant, Adidas, Nike och Puma är alltid några av de säkra vinnarna. För att utöka sortimentet och göra det mer mångsidigt ger vi också plats för några mindre men inte sämre märken, långt ifrån faktiskt.

The Athletes Foot