Kundecenter

kontakta oss

Handelsvillkor

Tävlingsvillkor

Storleksguide

Om oss

mitt konto

Byt och returnera

Leverans

Klagomål

Reklamationer

Du har alltid 3 års reklamationsrätt när du handlar på theathletesfoot.se och i våra fysiska butiker. Detta innebär att du kan få varan reparerad, bytt eller dina pengar tillbaka beroende på den specifika situationen. Det är naturligtvis ett krav att klagomålet är berättigat och att defekten i produkten inte har uppstått till följd av felaktig användning, slitage eller annat skadligt beteende. Du har följande två alternativ att göra en reklamation till The Athlete’s Foot:

1. Butik

Du kan kontakta en fysisk The Athlete’s Foot -butik med ditt objekt och ditt kvitto. Butiken kommer att utvärdera din vara och sedan hjälpa dig vidare.

2. Online

Du kan skapa ett klagomål genom att logga in på “Mitt konto” på webbplatsen. Här får du möjlighet att ladda upp foton på ditt objekt och ditt kvitto. Vi kommer sedan att bedöma ärandet.
 
Om varan bedöms vara berättigad till en reklamation kommer vi att kontakta dig och informera dig om vad vi kan erbjuda. Naturligtvis kommer vi också att skicka dig en returfraktsedel per e -post, så att du kan skicka varan gratis till oss.