Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Pants

Byxor till kvinnor

Här Atlete's Foot har vi ett brett urval av byxor i alla former och storlekar för kvinnor. Det här är kanske inte de festligaste byxorna, byxorna för kvinnor vi har i sortiment är träningsbyxor, träningsbyxor och utomhusbyxor för kvinnor. Självklart behöver vi inte ha kontroll över vad du vill använda dina nya byxor till, oavsett om det är en resa i staden eller en restaurang, vi behöver inte bestämma, vad som än rockar din båt. Och vem tycker i grunden inte om att ha ett par mjuka och bekväma byxor?

Vi arbetar ständigt med att utöka vårt sortiment, vi letar alltid efter nästa stora hit, därför spänner våra dambyxor också över ett brett sortiment, från de mycket stora spelarna som Nike, Adidas och Puma till de lite mindre märkena. Kangol, Ball och Penfield är old school -märken som gör entré igen efter många års tystnad.

Streetstyle dambyxor

Ofta är det du definierar med gatustil lite rått och ofta kantigt i sitt uttryck. Men i princip är streetstyle bara en outfit som är utsökt och omtänksamt satt ihop, vilket naturligtvis är praktiskt och passar in i vardagsplaner som inte belastar en, eller gör ens liv mer besvärligt. Det är en filosofi vi lever efter här på The Athlete's Foot. Det kommer också till uttryck i vårt val av byxor och underdelar för kvinnor, vilket är ett återkommande tema där det ska vara kläder som är sportiga men supermode samtidigt. Du kan enkelt styla våra byxor med en fin topp eller feminin blusskjorta, och naturligtvis alltid, med ett par helt nya sneakers!

Byxor och byxor för alla kroppsformer

Det finns nästan lika många kroppar och kroppsformer som det finns människor, så det kan vara svårt att kunna avslöja alla människors behov och önskemål, för även om man enligt måtten ska ha samma storlek är det väldigt olika, vilket passform och snitt men är för inre byxor. Det finns alltid den eviga frågan om byxorna ska ha hög midja eller låg midja. Eller hur långa benen ska vara, man föredrar att de är något beskurna eller långa så att de poserar runt anklarna. Men när du väl har hittat precis rätt byxor och den stil som är perfekt för din kroppsform, då håller du dig också till den under väldigt lång tid. Därför är det också trevligt att många märken håller sig till samma form och stil, men bara krydda det med några nya färger eller material. För varför ändra något som redan fungerar?

Shoppa byxor som finns i pojkvänens garderob

Som så många andra av våra kategorier är det samma sak med byxorna. Många av våra stilar är unisex och kan enkelt användas av både män och kvinnor, så det kan också vara en bra idé att titta på byxor men genom, eftersom det definitivt finns några byxor där som faller i din smak.

Handla ett brett urval av byxor från noga utvalda märken stora och små, du gillar att prova dina kläder innan, du är alltid välkommen att besöka en av våra butiker - The Athlete's Foot

The Athletes Foot