Sport med stil

VAR DIN PASSION, LEV UT DIN STIL

The Athlete´s Foot är en global återförsäljare av moderiktiga sneakers och sportkläder. Vi finns representerade i 24 länder över hela världen och erbjuder några av världens mest kända varumärken. Vi strävar efter att tillföra sportvärlden lite stil genom att låta våra kunder leva ut sin passion.

Oavsett om du vill köra ta en löprunda i stan, hänga i centrum eller dansa runt på nattklubbar, erbjuder vi det bredaste utbudet av stilrena sportiga skor i våra 459 butiker över hela världen. Detta inkluderar de senaste färgerna och de bästa sportskorna tillsammans med exklusiva modeller med begränsad upplaga och nya nischade märken. Vi har också ett urval av trendiga och personliga kläder, så att du kan sticka ut i mängden.

Om du lever för sport och stil, så är The Athlete's Foot rätt ställe för dig.

The Athlete's Foot säljer sneakers, modekläder och tillbehör över hela världen och detta med passion för sport och stil.

The Athlete's Foot samarbetar med de största märkena. Du hittar de senaste lanseringarna från Nike, Adidas, Puma, Reebok, Asics, Jordan, Jason Markk, Converse, New Balance och många fler.

The Athlete's Foot är återförsäljare av några av de allra största sneakers-modellerna på marknaden. Vi erbjuder populära skomodeller som:

Nike Air Max
Adidas NMD
Adidas Superstar
Adidas Gazelle
Puma Suede
Och många fler...

The Athlete's Foot har butiker över hela världen. Hitta en butik nära dig och få adress, öppettider och kontaktuppgifter.

På vår webbsida hittar du också vår The Athelete's Foot-blogg. Här får du tillgång till exklusivt material och kan läsa om det senaste inom stil, trender, produkter, specialutgåvor och mycket mer.