Kundecenter

kontakta oss

Handelsvillkor

Tävlingsvillkor

Storleksguide

Om oss

mitt konto

Byt och returnera

Leverans

Klagomål

Om oss

Om du lever för sport och ande för stil, då är The Athlete’s Foot platsen att vara! Med dedikation till sport och stil säljer vi sneakers, modekläder och accessoarer över hela världen.
om oss

1971 öppnade Robert och David Lando den första The Athlete’s Foot-butiken i Pittsburg, Pennsylvania (USA). På den tiden var det den första specialbutiken inom sportskor. Senare blev det världens första franchisekedja för sportskor med mer än 200 nationella butiker 1978. Samma år öppnade det blivande amerikanska företaget sin första internationella butik i Adelaide, Australien.

 

Idag fortsätter The Athlete’s Foot att vara erkänt som en av de världsledande inom sportskor och vi fortsätter att sträva efter att leverera de bästa produkterna, samt ge den bästa kundservicen. 2012 förvärvades The Athlete’s Foot av INTERSPORT International Corp.

 

The Athlete’s Foot fortsätter att växa och varje år öppnar vi nya butiker på nya marknader.Vi finns nu representerade i 24 länder världen över och vi bär några av världens mest erkända varumärken. Hitta rätt matchning bland alla stora märken som Nike, Adidas, Puma, Reebok, Fila, New Balance och många fler. På så sätt kan fler och fler inspireras att omfamna sina sportiga sidor med stor stil!

 

Growing trees with The Athlete’s Foot

Varje gång du handlar i någon av våra butiker, och köper en väska till dina nya sneakers, sweatshirt eller vad du nu saknar, stödjer du också Growing Trees Networks arbete med att plantera träd i Danmark. – Våra väskor är tillverkade av återvunnen plast. Vi vet att detta inte kommer att rädda världen, men det kommer att göra skillnad, inte bara nu utan också i framtiden.

 

 

Och kom ihåg att lite också gör skillnad:

 

Om du tror att du är för liten för att göra skillnad, försök att sova med en mygga.Dalai Lama

Growing tree november

Vem är Growing Trees Network?

De är ett danskt företag som hade en vision om att plantera 1 miljon träd inom sina första 3 år som företag och nu rundar de 3 miljoner bara i Norden.De har en dröm om att plantera en massa nya skogar, vilket både kan gynna miljön och den biologiska mångfalden, men också föra skogarna närmare alla – Growing Trees Network