Stance

Stance

Strumpor från Stance
Gör dina sneakers ännu snyggare med ett par coola Stance-strumpor. Detta kaliforniska märke har blivit världskänt som innovativt och nytänkande. Stance vågar sticka ut med djärva uttryck, provocerande motiv och fantasifulla illustrationer. Om du är trött på dina svarta eller vita strumpor, så är Stance märket för dig. I samarbete med stora namn som Jim Phillips, Kid Creature och Jason Jesse, är Stance strumpmärket med stort S. Deras uppdrag är att göra de mest tråkiga och vanliga tillbehören till något häftigt och spännande. Aldrig tidigare har strumpor varit så coola. Strumpor är inte längre något som måste vara svart eller vitt.

Om du inte har hört talas om Stance tidigare, så bör du känna till att en av deras samarbetspartners är James Harden från NBA. Stance kan också stoltsera med att de jobbar ihop med den största kvinnliga sångerskan, Rihanna. Även andra stora stjärnor har burit deras välkända och originella strumpor. Märket är bara i början av sitt stora äventyr att vara det strumpmärke som alla vill ha. 

Bli inspirererad med originella och coola strumpor
Stance har tagit delar av världen med storm. På mindre än 5 år har de lyckats bygga ett starkt varumärke. Det handlar inte längre om att välja klassiska vita eller svarta strumpor, utan om att krydda sitt utseende med originalitet. En cool livsstil går från topp till tå. Gör dina sneakers ännu snyggare med ett par unika Stance-strumpor. Strumpor har sett likadana ut under för lång tid. Det gör de inte längre. Oavsett om du har en aktiv livsstil eller inte, så handlar det om att se cool och originell ut.

Hitta dina favoritskor, släng dina gamla svarta strumpor och ge plats åt Stance-strumpor. Unika strumpor som springer ur innovation och nytänkande. Redan nu ser vi stora stjärnor från MLB och NBA som bär dessa strumpor. Livet är för kort för tråkiga strumpor. Ge nedre delen av din outfit lite krydda, var originell och ditt självförtroende kommer att växa. På The Athletes Foot har vi Stance-strumpor i både standard- och ankelmodell. Vi kommer att vara ditt förstaval när det är dags att fylla på garderoben.

Du hittar alla produkter från Stance här.