Reebok

Reebok

Stort urval av grymma Reebok-sneakers

När vi snackar sneakers och sportkläder, får vi inte glömma bort Reebok. Deras fantastiska historia går tillbaka ända till 1982, då Reebok Freestyle lanserades. Denna sko fick en alldeles unik plats i historieböckerna och var särskilt uppskattad av kvinnor. Detta blev starten på en växande fitness-utveckling, bland annat aerobics.

Reebok är fortfarande kvar inom den här kategorin, men har gått tillbaka till klassiska sneakers som Club C, CL leathers och Princess.

Reebok gör inte bara snygga och funktionella sneakers. De är också mycket bra på att samarbeta med kändisar, såsom Kendrick Lamar som har satt sin prägel på en rad populära sneakers varje säsong. Du har nog redan sett flera av de modeller som Reebok erbjuder, men har du sett hela utbudet av sneakers?

Om inte, besök då TAF's nätbutik. Där hittar du samtliga populära Reebok Classic-sneakers i många snygga färger, från helvita till de klassiska low cut-modellerna i svart. 

Köp Reebok Classic Leather, Princess och Club C på nätet

The Athlete's Foot är några av de ledande inom sneakers och modekläder från Reebok. Vi har alla de populära modeller som folk snackar om: Classic Leather, Club C, Princess och många fler. I vår butik hittar du ett välsorterat utbud av en lång rad populära och stilrena modeller.

Om du har någon fråga kring storlekar, lanseringar, utbud eller färger, så kontakta oss via nätet eller gå till din lokala TAF-butik för vi har svaret. Vi är Reebok-experter och kan våra modeller. 

Upptäck nya skor från Reebok på www.theathletesfoot.se. Med ett stort och spännande utbud av nya och klassiska Reebok-skor, kan vi garantera att du alltid är uppdaterad om de senaste modellerna. Om du vill ligga steget före inom ett av tidens snabbast växande sneakersmärken, så är det på TAF du ska hänga. 

Du hittar allt från Reebok här.