Nike

Nike

Stort urval av Nike-sneakers och -modekläder på nätet 

Detta världskända sportmärke sitter inne på några av de mest populära sneakersmodellerna på marknaden, såsom Nike Air Max, Nike Presto, Nike Air Force och många fler.

Man kommer aldrig undan NIKE. Detta gäller även för sneakers. Om det snackas om sneakers, kan du vara säker på att "NIKE" också kommer att nämnas.

Nike är specialist på att vara innovativ inom sportprodukter. Särskilt populär har deras skollektion med Nike SB (Skateboard) blivit. Här hittar du både smarta modekläder, men även exklusiva sneakers. Nike har sedan starten i Oregon utvecklats till ett fantastiskt sportmärke. Den ikoniska loggan syns överallt. På löparskor och fotbollsskor, sneakers och sportkläder.

The Athlete’s Foot har valt ut de allra grymmaste Nike-skorna och -kläderna. Det handlar både om klassiska och de senaste modellerna. Vårt sortiment uppdateras ständigt med nya sneakers och spoprtkläder från Nike. Du hittar modellser som Nike Air Max, Nike Free, Nike Air Jordan och Nike Air Force.

Köp klassiska sneakers från Nike på The Athlete’s Foot.

Du hittar ett stort urval av unika och klassiska sneakers från NIKE, allt från de gamla modellerna som du är uppvuxen med till de senaste lanseringarna som knappt sett dagens ljus. Du hittar även de helt nya utgåvorna, som knappt sett dagens ljus. The Athlete's Foot erbjuder allt det som dina vänner pratar om.

The Athlete's Foot är butiken för dig som vill ha de senaste skorna och kläderna från Nike. Detta kommer du snabbt att märka om du besöker vår sida. 

The Athlete’s Foot erbjuder några av de mest ikoniska sneakersmodellerna från NIKE: 

Du hitta alla produkter från Nike här.