New Balance

New Balance

Stort urval av New Balance-sneakers 

Du har garanterat hört talas om NB, som är förkortningen för New Balance. Kanske har du till och med ägt eller fortfarande äger några av deras bekväma sneakers. New Balance står för kvalitetsskor i kompromisslös design och look.

En av NB: s stora kollektioner är serierna Made in USA och Made in UK, som har tagit sneakersmarknaden med storm. Det handlar om handgjorda skor i mocka och läder. Pä The Athlete's Foot satsar vi endast marknadens mest populära stilar.

Du hittar ett exklusivt urval av populära New Balance-sneakers för dam, herr och barn. Särskilt sneakersserierna 420 och 990 är två bästsäljare. Om vi själva måste säga det, så tycker vi att ett par New Balance-sneakers nästan är ett måste i din sneakerssamling.

Köp coola sneakers och sportkläder från New Balance
Självklart är New Balance en del av The Athlete's Foot:s sortiment. Trendiga sneakers med hög komfort och fantastisk prestanda. Dessutom har de en annorlunda och stilren look. New Balance har skapats för att erbjuda grymma sneakers. Det är hippt. Det är stil. Det är New Balance. 

Kika regelbundet in på vår sida för att vara uppdaterad med New Balances senaste sneakers, oavsett om det handlar om 990-serien eller den klassiska 420-serien. TAF siktar på att bli din favoritbutik för New Balance-sneakers.

Du hittar allt från New Balance här.