Jason Markk

Jason Markk

Naturvänliga skovårdsprodukter

Klassiska skor är som med familjen: de kan inte bytas ut mot vad som helst. Jason Markk är märket som tar hand om dina skor, bokstavligen talat. Det finns inget värre än att ha köpt ett par nya sneakers som blir smutsiga första gången du använder dem. Det är inte alltid lätt att få bort all smuts med bara en trasa och vatten. Normalt sett måste det till mer än så. Alternativet är Jason Markk, som tar bort alla typer av oönskade fläckar vare sig det handlar om lera, olja eller annat. I nödfall bör du alltid ha en produkt från Jason Markk hemma. Det tar inte lång tid att få dina gamla sneakers att se helt nya ut. Vi är övertygade om att dina vänner kommer att tro att du har köpt nya.

Det finns inget värre än att få sina favoritskor skitiga. Alternativen till Jason Markk är en tvättmaskin eller handtvätt med varmt vatten och en trasa. Problemet är att det förstnämnda upphäver returrätten och det sistnämnda sällan ger det bästa resultatet. Om du har köpt nya sneakers som redan blivit smutsiga, är Jason Markk din räddare i nöden.

Opfrisk og genoplev dine yndlings kicks

Dine favorit sneakers skal følge dig til vejens ende. Snavs og pletter skal ikke skille dig og dine sneakers eventyr af. De gamle sko skal ikke ende bagerst i skogarderoben. Det kan godt være dine kicks aldrig har set bedre ud, men Jason Markk, kan frembringe skoens udseende igen. Med en kollektion af skopleje i spray, klude og børste, er det din garanti for længere levetid. Knofedt, håndkraft og de rigtige produkter kan genopleve dine sneakers. Det er slut med at smide de gamle sneakers bagerst i skabet.

Fräscha upp och återupplev dina favoritskor

Dina favoritsneakers bör följa med dig till vägens ände. Smuts och fläckar ska inte stå i vägen för dig och dina sneakers. Dina gamla sko ska inte hamna längst bak i garderoben. Med Jason Markk kan du återuppleva dina skors glansdagar. Deras serie av spray, trasor och borstar gör att dina skor håller längre. Jason Markk gör dina gamla skor nya igen. Så gå längst in i garderoben och leta fram dina gamla skor och låt förvandligen börja. 

Du får inte bara rena och nya sneakers, utan alla Jason Markks skovårdsprodukter är dessutom naturvänliga. Produkterna innehåller inga hårda eller farliga kemikalier, utan endast ämnen som är biologiskt nedbrytbara. Du tar inte bara hand om dina sneakers utan också miljön. Det är vad vi kallar win-win.