H2O

H2O

Det blir inte mer retro än H2O. Detta danska sportmärke har sedan 1982 varit i framkant inom sportskor, sportkläder och utrustning. Särskilt känt är märket för sina ikoniska ränder på kläderna. Deras ikoniska tennisstrumpor är det många som har haft glädje av. Sedan dess har H2O varit mycket framgångsrika med sina nya kollektioner. Inom modebranschen har märket vunnit mångas hjärtan för sin danska kvalitet och passform. H2O handlar om moderna och stilrena kläder.

H2O har på kort tid lyckats få ikonisk status och blivit en bästsäljare. Genom åren har de utvecklat och anpassat sina kläder, men behållit sina kärnfunktioner. Deras typiska färger och minimalistiska design känner man fortfarande igen. Det är lätt att bli förälskad i detta märke. Det kan både vi och dina väner skriva under på. 

Ikoniskt danskt retromärke

Det som gör H2O så unikt är deras kärnvärden och ärlighet. De försöker inte att vara någon annan eller anpassa sig till trender. De har skapat sin egen trend och utformar sina kläder efter denna. Alla vill vara en del av deras retrovärld. H2O passar för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en retrolook, en modern outfit eller något helt personligt, är H2O ett utmärkt val. På köpet får du material av högsta kvalitet. 

The Athletes Foot erbjuder ett stort utbud av H2O-kläder, med bland annat vardagskläder som de populära Gilleleje-t-shirtsen och -tröjorna. Skapa din egen look och låt dig inspireras av H2O:s ikoniska ränder och färger. Kombinera outfitten med sneaker från märken som adidas Originals, Puma, Reebok eller NIKE. Prova kläderna i vår fysiska butik eller beställ hem från nätbutiken.

Du hittar alla H2O-produkter här.