Converse

Converse

Stort urval av Converse-sneakers

När vi säger sommar, sol och sneakers, är det många som tänker på Converse. Detta populära skomärke, som har tagit alla med storm och genom åren levererat fantastiska sneakers i både höga och låga modeller. De flesta av oss har vuxit upp med Converse-skor och har säkert någon gång burit ett par Chuck Taylor.

Med ett så starkt och dominerande märke som Converse, vet man aldrig vad nästa steg är. Det började med basketskor, men har sedan på allvar vuxit sig in i modebranschen. Detta betydde att alla stora butiker kände sig tvungna att erbjuda en bit av Converse-världen. De klassiska modellerna är Chuck Taylor och Converse Pro i sin retrodesign.

Converse drivs av retromode och hållbar design, eller med andra ord: canvas-sneakers. Sedan Converse togs över av NIKE, har det varit mer fokus på komfort. Om du är ett stort fan av basket, fotboll eller baseball, så vet du också hur stora Converse är.

Vi är glada att kunna erbjuda Converse på TheAthletesFoot.se. Det är sällan man träffar på ett märke som är lika känt  bland unga som äldre. Om du inte redan äger ett par Converse, så tycker vi att det är på tiden att du gör det. Särskilt ett par All Star Chuck Taylor. Grymma sneakers i fantastisk kvalitet.

Du hittar alla COnverse-skor här