Asics

Asics

Det har varit ett sant nöje att följa med i Asics utveckling. Historien går tillbaka till slutet av 1970-talet då detta japanska märke började tillverka löpskor för dam, vilket lockade till sig många kvinnliga idrottare. Sedan dess har Asics utveckling av skor gått starkt framåt och lyckats designa två sneakers som blivit ikoniska: Gel-Lyte och Gel-Kayano Trainer.

Det är Asics höga krav på prestanda som gjort dessa skor ikoniska. Asics har byggt en livsstil runt sina sneakers. Kombinationen av japansk teknik och global modelook, har gjort deras skor till vardagssneakers. Asics framgång beror på att de håller vad de lovar. De vill skapa den bästa produkten, med avseende på  komfort och utseende. Enkla detaljer, bra passform och en fin touch.

De ikoniska Gel-Lyte- och Gel-Kayano-skorna 
Vi unga vill ha det som våra föräldrar är uppvuxna med. Coola och bekväma retrosneakers av högsta kvalitet. Asics har varit med från början och har under resans gång utvecklat några av marknadens bästa skor. Vad många glömmer är att Asics handlar om en aktiv livsstil: snygga sneakers för en stressig vardag. Outfitten måste matcha dagens dynamiska livsstil. Asics passar till såväl jeans och vandringsbyxor som kostym. Med Asics är du alltid uppdaterad. 

Vi vet när vi ser ett par snygga sneakers. Vi tvekar inte en sekund på Asics betydelse för alla oss som älskar skor. Det finns ingen anledning att tveka när man ser dessa läckra och stilrena skor. Om du frågar dina vänner, så håller de med. Asics förtjänar att tillhöra top-of-the-sneakers-familjen. Det som gör Asics unika är deras överdel i mocka och linjära skokonstruktion. I samarbete med bland annat Ronnie Fieg har de skapat stora rubriker.

Här på The Athletes Foot är vi säkra på att Asics kommer att bli ännu mer populärt. Vårt utbud här på sidan uppdateras regelbundet med nya modeller. Om du är en riktig Asics-älskare, är denna sida som gjord för dig. Om du inte redan äger ett par Asics Ge-Kayano Trainer eller GT-Cool Xpress, så hittar du båda modellerna på nätet liksom i våra fysiska TAF-butiker.

Du hittar alla Asics-produkter här