adidas Originals

adidas Originals

Klassiska adidas-sneakers som Stan Smith, Superstar och Tubular

adidas är ett av de stora sportmärkena som bidragit till att sneakers har blivit så populära. Det började med streetwear och sedan har märket snabbt vuxit sig in i modevärlden. En av de absolut största bästsäljarna är Adidas Superstar, som verkligen blev hypat och gjorde stor succé på 80-talet. Förutom sina sneakers, så blev Adidas också känt sitt innovativa grepp, sina klassiska silhuetter. Om vi säger Boost, så vet du nog helt säkert vad vi snackar om. Boost-teknologin revolutionerade allvar löparskon och då kom modeller som Adidas Ultra Boost, men också de otroligt populära och eftertraktade Adidas NMD och Yeezy Boost som slets bort från hyllor och nätbutiker snabbare än du kan säga "YEEZY"! 

Adidas är mest känt för sina tre streck som du hittar på majoriteten av deras sneakers och modekläder. Varje gång du ser dessa ikoniska streck på ditt nästa par skor eller din tröja, så vet du att Adidas är med dig. 

Stort urval av populära Adidas-sneakers

Dina vänner pratar inte om annat: "Har du sett de nya "Adidas NMD" som kom ut igår?". Men det är inte bara dina vänner, utan även folk som du inte känner stannar upp och kollar på dina skor. Adidas är världsmästare på att designa sneakers och modeskor som sticker ut. Det är svårt att hitta någon som inte vill ha ett par Adidas-sneakers. Vem vill inte äga ett par Adidas Superstar eller ett par Stan Smith?

På The Athlete’s Foot erbjuder vi alla de eftertraktade sneakers från Adidas som folk pratar om. Vi har modeller som Stan Smith, Superstar, NMD, Gazelle, Court Vantage och många fler. Detta är bara ett axplock av alla Adidas-sneakers som du hittar i vår nätbutik. 

På The Athlete’s Foot hittar du populära Adidas-sneakers som:

Du hittar alla adidas Originals skor, kläder och tillbehör här.