Tävlingsvillkor

DELTA I VÅRA SPÄNNANDE TÄVLINGAR!

Dessa tävlingsregler gäller för tävlingar som erbjuds av INTERSPORT Group Denmark. Vid tävlingar som erbjuds av lokala The Athlete's Foot-butiker, kan det förekomma ändringar av reglerna. Tävlingarna varken sponsras, stöds, administreras av eller är kopplade till Facebook och är inte föremål för köptvång.

Alla vinnare kontaktas direkt på angiven e-postadress eller telefonnummer. Personuppgifter behandlas konfidentiellt och vidarebefordras inte till tredje part. Efter avslutad tävling har vinnaren 5 dagar på sig att svara på förfrågan från INTERSPORT Group Denmark. Om förfrågan inte besvaras inom denna tid, löper rätten till priset ut och INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att dra utse en ny vinnare.

Vinnarna offentliggörs på vår hemsida THEATHLETESFOOT.se och/eller på The Athlete's Foots Facebook-sida.

Priserna skickas till vinnaren så snart som möjligt.

INTERSPORT Group Denmark följer lagstadgade regler för vinstskatt. Läs mer om dessa skatter på skat.dk.

Priserna omfattas inte av köplagen och kan inte bytas ut mot andra varor, kontanter eller presentkort. Allmän reklamationsrätt gäller; läs mer här.

INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att använda, citera eller publicera allt inskickat material - t.ex. texter, bilder och teckningar.

Du kan bara delta i tävlingarna med bilder som du själv äger rättigheten till. Om du laddar upp bilder eller videoklipp som inte är dina egna, kommer du att uteslutas från tävlingen, samt att INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att återkalla eventuella vinster.

Den person som laddar upp en bild eller video på The Athlete Foots Facebook- eller Instagram-sida i samband med tävlingarna är ansvarig för att få tillstånd att använda bilden av eventuella övriga personer som förekommer på bilden eller i videon.

INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att när som helst ställa in, ändra eller fördröja en tväling (inklusive alla priser), om tävlingen inte kan slutföras enligt beskrivningen.

Anställda på INTERSPORT Group Denmark, The Athlete's Foot-butiker och deras familjemedlemmar och andra boende i deras hushåll får inte delta i tävlingen. Deltagarna måste vara bosatta i Danmark. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera deltagare som fuskar, manipulerar eller bryter mot dansk lag.