Kundecenter

kontakta oss

Handelsvillkor

Tävlingsvillkor

Storleksguide

Om oss

mitt konto

Byt och returnera

Leverans

Klagomål

tävlingsvillkor

gå med i våra spännande tävlingar!

Konkurrencebetingelser

Dessa tävlingsregler gäller för tävlingar som erbjuds av INTERSPORT Group Denmark. I tävlingar som erbjuds av lokala The Athlete´s Foot -butiker kan det bli ändringar i reglerna. Tävlingarna är inte sponsrade, stödda, administrerade av eller anslutna till Facebook och är inte villkorade av köp. Alla vinnare kontaktas direkt på den angivna e-postadressen eller telefonnumret. Personuppgifterna behandlas konfidentiellt och skickas inte vidare vidare till tredje part.

Efter tävlingen har vinnaren 5 dagar på sig att svara på förfrågan från INTERSPORT Group Denmark. Om förfrågan inte besvaras inom tidsfristen förfaller rätten till priset och INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att dra en ny vinnare. Direkt till vinnaren.

INTERSPORT Group Denmark betalar de lagstadgade premieavgifterna som tävlingen utlöser. Priserna omfattas inte av köplagen och kan inte bytas ut mot andra varor, kontanter eller presentkort. Vanlig reklamationsrätt gäller INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att använda, citera eller publicera allt skickat material – t.ex. texter, bilder och teckningar. Du kan bara delta i tävlingarna med bilder / bilder som du har rätt till. Om du laddar upp foton eller videor som inte är dina / dina egna kommer du att uteslutas från tävlingen, precis som INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att ta ut eventuella priser.

Den som laddar upp ett foto eller en video till The Athlete´s Foots Facebook -sida eller Instagram i samband med tävlingarna, är ansvarig för att få tillstånd för denna användning av bilden från någon. andra personer på bilden eller i videon.

INTERSPORT Group Denmark förbehåller sig rätten att när som helst avbryta, ändra eller skjuta upp tävlingen (inklusive alla priser) om tävlingen inte kan genomföras enligt beskrivningen. Anställda på INTERSPORT Group Danmark, The Athlete´s Foot affärer liksom deras familjemedlemmar och hushåll kan inte delta i tävlingen. Deltagarna måste vara bosatta i Danmark eller Sverige. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera deltagare vid bedrägeri, manipulation eller brott mot dansk lag.