Kundecenter

kontakta oss

Handelsvillkor

Tävlingsvillkor

Storleksguide

Om oss

mitt konto

Byt och returnera

Leverans

Klagomål

Handelsvillkor

Handelsbetingelser
För att göra ett köp på THEATHLETESFOOT.se måste du gå igenom följande fem steg:
 
 1. Hitta den eller de artiklar du vill ha och lägg dem i kundvagnen, gå sedan till kassan
 2. Ange dina personuppgifter
 3. Välj frakt- och betalningsmetod
 4. Godkänn våra villkor
 5. Kontrollera att all information är korrekt på samlingssidan och godkänn köpet
 
Du måste vara 18 år för att handla på THEATHLETESFOOT.se – om du är under 18 år måste du ha dina föräldrars samtycke. Om du vill få en kopia av din orderbekräftelse, skicka ett e -postmeddelande till

kundservice@theathletesfoot.se.

Alla priser är inkl. 25% moms och i svenska kronor (SEK), där inget annat nämns. Alla priser är inkl. Moms och andra skatter. Priserna är dagspriser.
 
Det angivna priset vid beställning är det gällande orderpriset. Orderpriset ändras inte, varken vid prisfall eller prisökning.


ALLMÄN INFORMATION
Firma: OBI Sport Sverige AB
Org. nr.: 559172-3639
Adresse: c/o OBI Sport A/S –  M. P. Allerups Vej 45E, 5220 Odense SØ
E-mail: info@intersport.dk
Telefonnummer: 63 10 30 00
Etableringsår: 2021

BETALNING
På THEATHLETESFOOT.se kan betalas med Dankort, Visa, MasterCard och Swish. Det finns ingen avgift för betalkort. Vid köp reserveras beloppet på betalkortet. Beloppet dras ut först när varan skickas. Ett belopp som är större än vad du godkänt vid köpet kan aldrig dras av.

 
Det är inte möjligt att betala från utländska adresser och med utländska betalkort.
 
THEATHLETESFOOT.se lagrar inte dina betalningsuppgifter, varför alla förfrågningar om dina betalningsuppgifter måste göras till NETS på tlf. +45 88 777 001.

LEVERANS
Vi erbjuder följande leveransmetoder:

 • GLS Paketbutik – 37,5 SEK
 • GLS Affärsleverans – 50 SEK.
 • GLS hemleverans – 50 SEK
vi skickar våra paket inom 1-3 arbetsdagar. Beställda produkter skickas i allmänhet tillsammans.
 
Information om paketförsändelser tillhandahålls och stöds av GLS.

KOM IHÅG identifiering när paketet hämtas i en paketbutik eller butik.

Ångerrätt

Du har 365 dagars ångerrätt när du handlar på THEATHLETESFOOT.se. Ångerfristen löper ut 365 dagar efter den dag du:
 • Har tagit emot / hämtat din vara
 • Får den sista varan i fysisk besittning när det gäller ett avtal om flera olika artiklar, som beställs i en beställning och som levereras individuellt
 • Får det sista partiet, eller den sista delen i fysisk besittning, vid avtal om leverans av en produkt bestående av flera delar eller delar

Varor uteslutna från ångerrätt:

 • Leverans av förseglade varor som av hälsoskydd eller hygieniska skäl inte är lämpliga för retur och där förseglingen har brutits efter leverans. Detta gäller bl.a. proteinpulver, barer och andra kosttillskott
 • Leverans av förseglade ljud- eller videoinspelningar eller datorprogramvara som konsumenten har brutit sigillet på. Detta gäller bl.a. kameror och puls och GPS -klockor
 • Leverans av varor som är specialtillverkade eller anpassade efter dina individuella behov. Detta gäller även om utförandet, tillverkningen eller anpassningen har påbörjats, t.ex. genom tryckning och broderi
 • Levererade varor som är specialbeställda hemma
 • Presentkort

Du mister din ångerrätt, när du:

 • Du bryter förseglingen på föremål som av hälsoskydd eller hygieniska skäl inte lämpar sig för retur
 • Du bryter förseglingen på ljud- eller videoinspelningar eller datorprogramvara

RETUR

Du måste returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och inom 365-dagars utbytes- och returpolicy. Du måste bekosta de direkta kostnaderna för att returnera varan. Vid retur är du ansvarig för att varan är förpackad på rätt sätt och du bär risken tills varan tas emot av THEATHLETESFOOT.se. Skador på grund av otillräcklig förpackning kan leda till att dina rättigheter förfaller. THEATHLETESFOOT.se rekommenderar att varan returneras via ett erkänt fraktföretag och att varan skickas som en paketpost. På så sätt är det möjligt att spåra paketet och få ett kvitto på att paketet har delats ut.
 
Om varans retur uppfyller villkoren för ångerrätten ska köpeskillingen återföras till det betalkort som användes vid köpet.
 
Om du vill returnera en vara måste du alltid bifoga en kopia av din faktura och skicka paketet till:

the athlete’s foot helsingborgnya väla centrum marknadsvägen 9 254 69 ödåkra-välaatt. retur

Artiklar som returneras per. COD eller som skickas utan porto, kvitto nekas.

Varans skick när du returnerar den:

Du ansvarar endast för försämring av föremålets värde, vilket beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att bestämma artikelns art, egenskaper och hur det fungerar. Med andra ord – du kan prova varan på samma sätt som om du hade provat den i en fysisk butik.
 
Om varan har prövats utöver det som beskrivs ovan, anser vi att den används, vilket innebär att du vid köpets annullering endast kommer att få tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde.
 
Bedömningen av det kommersiella värdet görs av THEATHLETESFOOT.se.
 
För att få tillbaka hela köpesumman måste du göra detsamma som du kan i en fysisk butik. Du kan prova produkten, men inte ta den till faktisk användning.
 
Objekt som anses använda kan inte bytas ut eller returneras.

BYTESERVICE

Varor som köps på THEATHLETESFOOT.se kan bytas ut i The Athlete’s Foot fysiska butiker eller skickas tillbaka till THEATHLETESFOOT.se, där ordern krediteras. Om du vill byta mot en annan storlek eller annan vara, lägg en ny beställning på vår webbshop. Kom ihåg att ta med eller bifoga en kopia av din faktura. När en vara behöver bytas ut måste du stå för frakten till THEATHLETESFOOT.se. Byteservice gäller inte presentkort.
 
Varan skickas till:

the athlete’s foot helsingborgnya väla centrum marknadsvägen 9 254 69 ödåkra-välaatt. retur

REKLAMATIONSRÄTT

När du handlar på THEATHLETESFOOT.se har du 24 månaders rätt att klaga. Det innebär att du antingen kan få varan reparerad, bytt ut, pengarna tillbaka eller sänkt pris, beroende på den specifika situationen.
 
Det är naturligtvis ett krav att klagomålet är berättigat och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende.
 
Läs mer om reklmationsrätten her.

Hur snabbt ska jag reklamera?

Du måste klaga inom en “rimlig tid” efter att du har upptäckt felet i varan. Om du klagar inom två månader efter att felet upptäckts kommer klagomålet alltid att vara aktuellt.
 
Vill du skicka din reklamation till THEATHLETESFOOT.se du måste kontakta kundtjänst på +48 22 20 33 eller kundservice@theathletesfoot.se först. Klagomål skickas till THEATHLETESFOOT.se.
 
Om klagomålet är berättigat skickar vi naturligtvis en returfraktsedel per. mail så att du kan skicka ditt paket utan kostnad.
 
När du returnerar varan, vänligen ange vad problemet är och så detaljerat som möjligt.
 
Notera! Vi accepterar inte paket som skickas med posten. kontant vid leverans eller liknande.
 
Kom ihåg att varan alltid måste skickas i rätt förpackning.

PERSONLIG DATAPOLICY

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss ​​behöver vi följande information:
 
Namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
 
Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varan till dig.
 
Personuppgifterna registreras hos INTERSPORT Group Denmark och lagras i 5 år, varefter informationen raderas.
 
När personuppgifter samlas in via vår webbplats ser vi till att det alltid görs genom att ge ditt uttryckliga samtycke, så att du får information om exakt vilken information som samlas in och varför.
 
Genom att köpa en produkt via webbplatsen godkänner du att OBI Sport samlar in och behandlar information om dig. Endast den information som behövs för att hantera din beställning samlas in och behandlas. Informationen används inte för andra ändamål än ovan.

Lagringstid

Informationen om dig lagras i 5 år efter att du har slutfört en beställning hos oss. Informationen raderas eller anonymiseras, så att du inte längre kan identifieras på grundval av informationen.

Dine rättigheter
När OBI Sport registrerar information om dig har du rätt att:

 • Få insikt i denna information
 • Gör invändningar mot behandlingen av din information
 • Få vilseledande eller felaktig information rättad eller raderad

Ytterligare information om dina rättigheter kan tillhandahållas på begäran genom att kontakta nedan.

Kontakt
Frågor och förfrågningar ang. OBI Sports behandling av din information måste göras till OBI Sport A / S, M.P.Allerupsvej 45 E-F, Port 22/23/24, 5220 Odense SØ.

Direktören för OBI Sport Sverige AB har tillgång till den information som registrerats om dig.
 
Den dataansvariga för THEATHLETESFOOT.se är INTERSPORT Group Denmark, M.P. Allerups Vej 45, 5220 Odense SØ.
 
Information som lämnas till INTERSPORT.se vidarebefordras eller säljs inte på något sätt till tredje part, och vi registrerar ingen personligt känslig information.
 
Som registrerad hos INTERSPORT Group Denmark, M.P.Allerupsvej 45 E-F, Port 22/23/24, 5220 Odense SØ har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att få insikt i vilken information som registreras om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen och förfrågningar i detta sammanhang riktas till kundservice@theathletesfoot.se.
 
KLAGOMÅL

Om du vill klaga på ditt köp, vänligen kontakta vår kundtjänst på +48 22 20 33 eller kundservice@theathletesfoot.se. Om vi ​​inte lyckas hitta en lösning kan du lämna in ett klagomål till:

Nævnenes HusToldboden 28800 Viborgnaevneneshus.dk