Cross body bags

kr350,00

Tillgänglig i 2 färger

kr240,00
kr270,00

Tillgänglig i 2 färger

Tillgänglig i 3 färger


Cross body bag

Midjeväskor för män och kvinnor

Midjeväska hade sin storhetstid när våra föräldrar var unga, men där användes den lika mycket runt magen som en magepåse med plats för allt det viktigaste. Men sedan 2010 har bältesväskan återvänt starkt, inte bara för att det är en praktisk väska med plats för de viktigaste sakerna, utan också för att den lilla magsäcken fick ett hav av mönster och färger för män, kvinnor och barn .

    Här hittar du midjeväskor från:
  • Adidas
  • Nike
  • H2O
  • Taf
  • Puma
  • Columbia

Den ultimative festivalväskan

En bra bumbag kännetecknas av att den har överlevt festivalprovet. Det betyder att väskan har varit som limmad på bröstet under en hel festival. Men hur är en bra festivalväska? En bumbag med plats för alla ens personliga tillhörigheter och som kan stängas med dragkedjor och har ett justerbart band, är en säker vinnare som den ultimata cross body -väskan för festivalen.

Vilken midjeväska skall jag välja?

Det handlar om vilka behov din väska ska täcka. En stor bältesväska kan vara en fördel, för längre utflykter, där du måste ta med en vattenflaska eller liknande i väskan. Om din midjeväska bara behöver kunna förvara saker du annars skulle ha i dina fickor, så kan en liten fyrkantig bältesväska vara ett bra erbjudande, en fyrkantig bältesväska kan fortfarande bäras över bröstet som en crossover, men det kan också lätt att använda runt midjan, som en magpåse.

Vid The Athlete's Foot har vi ett stort urval av bältesväskor, bumbags, fanny pack, crossovers kära barn har många namn, men du kan vara säker på att hitta just den cross body väska som täcker dina behov här på taf.se.