Buckethats

Tillgänglig i 2 färger

kr893,92kr900,00
kr625,74kr630,00

Tillgänglig i 3 färger

kr900,00
kr630,00
kr372,42
kr372,42
-48%
kr327,72
kr229,40

Bucket hats

Precis som så många andra saker som var moderna redan på 90 -talet och gör comeback nu, är fiskehatten inget undantag. Den runda hatten tillverkas gradvis i ett hav av olika former och färger, vissa med stor nyans och andra med en mindre nyans som inte tar lika mycket sol. Bucket hats är inte längre bara en praktisk solskyddsmedel, det är också ett modeuttalande som kan passa många olika kläder. För en elegant feminin sommarklänning kan en svart mobbare hatt med logga lägga pricken över i: et.

Hinkhatten på festivalen

Ett riktigt festval vet att det är nödvändigt att hålla sig lite i skuggan för att inte få för röda kinder och nästips. En hinkhatt är ett måste för de många timmarna under solen, det är en säker metod att ha fullt UV-skydd i huvudet, och överraskande nog är det faktiskt mer svalkande att bära en hatt i sommarvärmen.

Vad är en Bucket hat?

Fiskehatten har gjort sitt intåg som ett modeobjekt, men vi får inte glömma att den ursprungligen hade en praktisk funktion, där den breda skuggan hela vägen runt huvudet skulle skydda mot solen, både i huvudet men också i nacke. Dessutom var fiskehattens funktion också att se till att du inte fick regn i huvudet, vi vet alla de helt gula regnmössorna som fiskare bar, de hade samma funktion, med sitt vattentäta material.

Hatten har en mycket karakteristisk skopform, som inte kan misstas. Vissa med en mer rund, medan andra har en vinkelform.