Asics

Tillgänglig i 4 färger

kr1.266,42

Tillgänglig i 3 färger

kr1.250,00

Tillgänglig i 2 färger

kr1.700,00kr1.862,42
kr1.250,00kr1.266,42

Tillgänglig i 4 färger

kr1.266,42

Tillgänglig i 2 färger

kr1.700,00
kr1.100,00
kr1.100,00

Tillgänglig i 3 färger

kr1.600,00kr1.862,42

Tillgänglig i 2 färger

kr1.200,00

Tillgänglig i 2 färger

kr1.042,92
kr1.050,00
kr1.200,00
kr1.200,00
kr1.200,00

asics

På The Athlete’s Foot lever vi efter tron att man aldrig ska ha sneakers på sig, oavsett väder. Vi hävdar att det finns en sneaks för varje tillfälle. Därför älskar vi speciellt sneakers från Asics! Det japanska märket var det första märket som tillverkade basketskor i Japan. Idag är de dock mest kända för sina bekväma löparskor och smarta sneakers.

Sneakers från Asics är lätta att känna igen, de kännetecknas av sina karakteristiska ränder på sidorna. Ränderna designades från början på detta sätt för att bygga optimal stabilitet i skorna. Ränderna har sedan dess blivit en stark egenskap hos Asics. Asics kollektioner är några av de bekvämaste stilarna på marknaden, som innehåller GEL-teknik – Med ett par Asics på fötterna gör du inga misstag på stan!

sneakers med gelteknologi

Vårt urval från Asics är späckat med sneakers. Vi har samlat de mest populära stilarna för både kvinnor och män. Sortimentet sträcker sig från helt minimalistiska sneakers med rena linjer och klara färger till de mer färgglada och detaljerade modellerna. På The Athlete’s Foot har vi en stor kärlek till sneakers och inte minst de från Asics. Skorna är designade med respekt för retrotrenderna från 80- och 90-talen, kombinerat med chunky och enkla detaljer ända ner till tårna. Asics lyckas anamma både trender i form av deras välkända stilar, som GEL-Kayano och GEL-BND, och inte minst den enkla och mer klassiska GSM-stilen.

hitta ett stort utbud av asics för dam och herr

Hos The Athlete’s Foot hittar du ett stort utbud av populära sneakers för dam och herr.

Vi är experter på sneakers och vet vilka stilar som är trendiga på marknaden. Vi vill ta in de coolaste modellerna i butiken, så att du alltid är först med skorna.

Vårt urval av Asics sträcker sig från de mycket klassiska retro och ikoniska sneakers, till de helt nya hypade modellerna som precis har lanserats. Du hittar båda typerna av modeller hos The Athlete’s Foot. Vårt utbud för dam och herr växer ständigt, så håll utkik på sidan och se de nya Asics-modellerna före dina vänner!

topp 3 sneakers från asics

Vi har samlat våra topp 3 från Asics, så att du kan se vilka skor som är populärast just nu! – Skynda och köp dem före din bästa vän!

GSM

Game, set, match! GSM är en retro sneaker som är en av de mest älskade klassikerna från Ascis. GSM-modellen skapades med kärlek och med inspiration för 80-talets gamla tennisskor. Samtidigt erbjuder skon en bekväm passform med sin breda och andningsbara design. GSM-modellen har bestått tidens tand och representerar kärnan i det japanska arvet som Asics är känt för. Samtidigt som den behåller sin robusta position på sneakermarknaden.

gel-1090

Asics Gel-1090 lanserades ursprungligen 2003, men är äntligen tillbaka äntligen i en uppdaterad och moderniserad version med förbättrad komfort. Siluetten är trogen sin klassiska löparskostil, som är trendig mer än någonsin tidigare. Den övre delen är gjord av mesh med förstärkande överlägg på hälen och tån. De övriga detaljerna på skon hålls i olika färger, vilket bildar riktningen för den autentiska vibben som vi känner från Asics.

GEL-BND

GEL-BND är inspirerad av den ursprungliga triathlonskon från 1998, som inkluderar en modern och voluminös mellansula för att säkerställa god komfort. Den andningsbara mesh-överdelen tillåter luft att cirkulera hela tiden, så fuktiga och svettiga fötter är det sista du vill uppleva. Vill du ha en lätt sko med stil och bra komfort ska du absolut investera i en GEL-BND från Asics!

Hos The Athlete’s Foot hittar du alltid de fashionabla, klassiska och innovativa nyheterna om sneaks och modeskor, så att du kan vara välklädd för din favoritoutfit! Sneakers från Asics har alltid varit kända för sin lätthet och komfort, så när valet faller på dessa kommer du säkert inte att bli besviken! Vi hjälper dig att hitta rätt sneakers som får dig att känna dig som en superstjärna i vilken miljö som helst. Så beställ redan ditt nästa par sneakers idag och få dem levererade inom 1-3 arbetsdagar. Passar inte storleken, eller uppfyller inte varan dina förväntningar?

Var inte rädd, det finns alltid 365 dagars full returrätt på onlineordrar.